WhatsApp Image 2020 07 23 at 14 v2.56.27
INSIGHT GROUP DIVISIONER - INSIGHT & PRESS POINT

Insight Group AB har hjälpt kunderna från idé till tryck i trettio år.


Insight Reklambyrå och Press Point Tryckeri är två verksamhetsområden som ingår i aktiebolaget Insight Group AB. Ägarfamiljen har sedan 1993 eftersträvat att förverkliga och upprätthålla visionen om kundens rätt till utveckling och mervärde för pengarna.

STRATEGI - DESIGN - TRYCK - TEJP - SKYLTNING

Bolagets medarbetare

IMG 5233

Sven Jerkku

Produktionsansvarig: Försäljning, tryck, skyltning & montering.

192583291 4308475972547019 7003233489994079732 n

Sebastian Jerkku

Planering & produktion: Kundbetjäning, leverans, mätning & montering.

IMG 5240

Susanne Jerkku

VD, Strategi & Design.

IMG 5096

Michelle Jerkku

Frilans: Web, grafisk design & content.

VILKEN VERKSAMHET TAR HAND OM VAD?

Insight Reklambyrå

IMG 5234

BEFÄSTER ERT BRAND OCH ER IDENTITET

Du bygger en typ av brand oavsett om det sker medvetet eller inte – det går inte att undvika. Det viktigare än någonsin att känna till företagets berättelse, grundton och kärnvärderingar för att göra rätt val i en uppsjö av digitala möjligheter. Insight hjälper er att hitta fram till den tydligaste, djupaste och bästa versionen av ditt brand. Därefter hjälper vi er kommunicera det till kunden.

WhatsApp Image 2020 07 23 at 14 v2.55.42

FÖRTYDLIGAR OCH VIDAREUTVECKLAR ER IDÉ

Tillsammans identifierar syften och arbetar fram målen som ska ta er från idé till verklighet. Med hjälp av Insights karakteristiska förmåga att fånga upp trender gör vi tillsammans upp unika, specifika och realistiska målformuleringar. Tillsammans med kunden skapar vi hållbara målsättningar som tar hänsyn till kundens förutsättningar samtidigt som de tar sikte på framtiden.

WhatsApp Image 2020 07 23 at 15.08.124

ARBETAR FRAM ER STRATEGI

När målen är tydliga, konkreta och specifika är det dags att arbeta fram marknadsaktiviteter och kampanjer. Tillsammans med kunden görs en analys utgående från deras mål, resurser och konkurrenter. Vi hjälper er besluta var och hur företaget ska synas. En Insightkund känner till vilka aktiviteter som ger vad eftersom vi värnar om kommunikation och transparens.

IMG 9107 1 scaled

HJÄLPER ER GENOMFÖRA

Tillsammans prioriterar vi målen och utför dem enligt kundens egna önskemål. Vi tar hjälp av Insight Reklambyrås gedigna nätverk och hjälper er hitta möjligheter att nå era mål. Vi assisterar med allt från tryck till att fixa showroom och mässor. Vi följer även upp och hjälper er analysera er återkoppling för att kunna skapa ännu mer preciserad marnadsföring i framtiden.

VILKEN VERKSAMHET TAR HAND OM VAD?

Press Point tryckeri

index4

JUSTERAR, PUTSAR OCH TRYCKER UPP ER VERSION

Ta med ditt material så hjälper vi dig att göra det redo för tryck. Vi strävar till att kontrollera ditt material så att det håller god tryckkvalitet. Vi kan även bistå med rådgivning för att slutprodukten ska bli så bra som möjligt.

index

TEJPAR OCH MONTERAR


Press Point erbjuder dig ett brett sortiment av produkter med allt från traditionella trycksaker till formfrästa reklamskyltar, ljustavlor och reklampelare. Vi har satsat på att bygga upp ett nätverk av samarbetstekniker, underleverantörer och specialprodukter. Vi uppdaterar oss konstant för att kunna möta de behov som du själv kanske inte ännu vet att du har.

IMG 0317

FRAMSTÄLLER ER PRODUKT

 

Som kund hos oss gör vi vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för dig. Vi utgår från den enkla tanken om vad vi själva hade velat ha i kundens ställe. Press Point har förutsättningar att skapa speciallösningar tack vare gedigen kunskap och excellent nätverk med ett brett urval av material, tekniker och möjligheter. Din idé blir förverkligad hos oss – våga fråga!

IMG 0313

FORMGER SÄLJVERKTYG, SKYLTAR & TRYCKSAKER


Vill du ha snabb, flexibel och anpassad service när det gäller all form av tryck så står Press Point till tjänst. Papperstryck, skyltar, merch och tarradekaler i alla storlekar och former. Om du har färdigt material kan vi hjälpa dig ta andra beslut såsom vilken skylt du ska använda, papperstjocklek osv. Vår erfarenhet står till ditt förfogande.